Napisz do nas: catering@utamary.pl

lub zadzwoń: (+48) 537-67-57-57

Menu cateringowe

Najlepsze dania i przekąski na każdą okazję

  • Zestawy obiadowe
  • Drobne przekąski
  • Dania jednogarnkowe
  • Dania z ryb
  • Dania wegetariańskie
  • Ciasta i słodkości
  • Sałatki
Zestawy obiadowe

Zestawy obiadowe

Wariant I

  • krem włoski pomidorowy z bazylią i kluseczkami
  • pierś z indyka grillowana w sosie gorgonzola
  • penne zapiekane z cukinią i grzybami
  • ziemniaczki zapiekane z curry
  • puree z papryki
  • sałatki


Wariant II

  • krem warzywny z curry plus tortilla
  • schab duszony w sosie z suszonych pomidorków
  • papryka faszerowana ryżem i warzywami
  • talarki ziemniaczane z rozmarynem
  • ryż żółty
  • sałatki

Wariant III

  • krem z pora z grzankami
  • żółty kurczak pieczony po francusku w białym winie, śmietanie i maśle
  • getin z batatów z papryką, selerem naciowym i papryką
  • ćwiartki ziemniaczane zapiekane z papryką
  • domowe kluseczki z bazyliowym pesto
  • sałatki

Wariant IV

  • krem z papryki z paluchem francuskim
  • stek z polędwicy wieprzowej w sosie pieprzowym
  • ser camembert z pieczonym jabłkiem i żurawiną
  • domowe moskale
  • talarki ziemniaczane
  • sałatki


Wariant V

  • krem z dyni z grzankami ziołowymi
  • pierś z kurczaka grillowana z warzywami z grilla
  • biała zapiekanka z cukinii, pomidorka i papryki
  • domowe kluseczki z masełkiem
  • ziemniaczki zapiekane
  • sałatki


Wariant VI

  • krem z czarnej ciecierzycy z groszkiem ptysiowym
  • schab duszony z owocami (śliwkami, żurawiną i pomarańczą)
  • falafel z ciecierzycy w wegańskim sosie pieczarkowym
  • ziemniaczki zapiekane
  • frytki z batatów z rozmarynem
  • sałatki


Wariant VII

  • krem z batatów z groszkiem ptysiowym
  • pierś z indyka duszona w sosie miodowym z tymiankiem
  • domowa naleśnikowa lasagne’a ze szpinakiem i warzywami
  • domowe kluski w pomidorowym pesto
  • ziemniaczki zapiekane w curry
  • sałatki


Wariant VIII

  • rosół z makaronem
  • kotlet schabowy/drobiowy
  • pierogi ruskie
  • puree ziemniaczane
  • ziemniaczki zapiekane
  • sałatki/kapusta zasmażana

Wariant IX

  • zupa grzybowa z kluseczkami
  • polędwiczka wieprzowa pieczona w cieście francuskim
  • domowe gołąbki z kaszą i grzybami w sosie śmietanowym
  • ziemniaczki zapiekane z ziołami
  • krokiety ziemniaczane
  • sałatki

Wariant X

  • zupa krem z kalafiora z kluseczkami
  • udziec z indyka w sosie maślanym
  • penne zapiekane z cukinią, szpinakiem i pomidorkami suszonymi z serem cheddar
  • domowe kluseczki
  • talarki ziemniaczane
  • sałatki


Wariant XI

  • krem z kukurydzy z makaronem naleśnikowym
  • żółte drobiowe curry z warzywami i mleczkiem kokosowym
  • warzywa zapiekane pod beszamelem
  • ryż z ananasem i brzoskwinią
  • ziemniaczki zapiekane w mundurkach po węgiersku
  • sałatki


Wariant XII

  • żur z jajkiem
  • policzki wieprzowe w sosie korzennym
  • kotleciki z brokułami w sosie serowym
  • kluski śląskie
  • talarki ziemniaczane
  • sałatki


Wariant XIII

  • barszcz czerwony z pasztecikiem mięsnym
  • filet z łososia w sosie cytrynowym z koperkiem
  • capponatta z bakłażana, pomidorków, oliwek i kaparów
  • ziemniaczki zapiekane z ziołami
  • domowe kluseczki z zielonym pesto
  • sałatki


Wariant XIV

  • krem z brokułami i grzankami czosnkowymi
  • roladka z dorsza atlantyckiego ze szpinakiem w sosie z oliwek i kaparów
  • cukinia faszerowana serem ricotta w sosie pomidorowym z ziołami
  • ziemniaczane moskale
  • ziemniaczki zapiekane z masełkiem
  • sałatki


Drobne przekąski

Drobne przekąski

  • kanapeczki dekoracyjne mix
  • kanapeczki dekoracyjne z kiełbasą fuet i pomidorkiem koktajlowym
  • kanapeczki regionalne z oscypkiem i śliwką wędzoną
  • kanapeczki regionalne z oscypkiem i kiełbasą lisiecką
  • kanapeczki z pastą wiosenną i łososiem
  • kanapeczki dekoracyjne z pastą z tuńczyka, oliwek, kaparów i jajkiem przepiórczym
  • kanapeczki dekoracyjne z domowym smalczykiem i ogórkiem kiszonym
  • tarty słone rożne mix (ser feta, żurawina, łosoś i rozmaryn, boczek, śliwka, podgrzybek i tymianek, kurczak, morela, salami papryka, por i szynka, gruszka i ser gorgonzola, kaczka i daktyle). Jedna tarta to 12 kawałków.
  • mini gofry belgijskie wytrawne z pastą warzywną i jajkiem po benedyktyńsku
  • mini gofry belgijskie wytrawne z pastą z pieczonej papryki i serem feta
  • krewetki zapiekane w cieście francuskim z ziołami
  • serek oscypek grillowany z żurawiną
  • mini kanapeczki z croissantów z serem mozzarella i pomidorkami
  • mini kanapeczki z croissantów z szynką włoską i pomidorkami
  • mini kanapeczki z croissantów z twarożkiem i łososiem
  • mini kanapeczki z croissantów z pastą jajeczną
  • grecka spanakopita ze szpinakiem, serem feta i ziołami
  • mini quasadilla z meksykańskim burito
  • mini tortille z kurczakiem i warzywami
  • mini tortille z ryżem i warzywami
  • mini brioszki francuskie z krewetkami
  • mini brioszki francuskie z grzybami leśnymi
  • mini brioszki francuskie z serem pleśniowym
  • mini naleśniki szpinakowe z serem cheddar i warzywami
  • mini burgery z pieczoną wołowiną
  • mini burgery z grillowanym kurczakiem
  • mini burgery z pieczonym kurczakiem
  • mini burgery z pieczonym indykiem
  • mini burgery z grillowanym bakłażanem, pieczoną cebulką i warzywami
  • mini burgery z kotlecikiem z ciecierzycy
  • mini sezamowe kąski z kurczaka plus dip
  • mini szaszłyki z pieczonych śliwek z boczkiem
  • mini szaszłyki z kurczaka, jabłka i śliwki
  • mini falafel z ciecierzycy
  • mini kubeczki z humusem i warzywami
  • pieczarki porto bello faszerowane serem camembert i szpinakiem
  • mini pizze z szynką i pieczarkami
  • mini pizze z serem mozzarella, pomidorkami i bazylią
  • mini pizza z tuńczykiem i oliwkami
  • mini pizza z salami i papryką
  • mini pizza z szynką włoską
  • mini roladki z ciasta francuskiego z pieczonym łososiem i warzywami
  • mini roladki z ciasta francuskiego z grillowanym kurczakiem
  • mini roladki z ciasta francuskiego z kaczką i daktylami
  • mini roladki z ciasta francuskiego z boczkiem i śliwkami
  • mini roladki z ciasta francuskiego z serem camembert i żurawiną
  • mini roladki z ciasta francuskiego z pomidorkami, cukinią i ziołami

Minimalna ilość przekąski jednego rodzaju wynosi 10 sztuk. Wyjątek stanowi tarta i spanakopita – 12 sztuk.

Tamara Cewicka – tel: 537-67-57-57

Dania jednogarnkowe

Dania jednogarnkowe

  • gulasz drobiowy marokański ze śliwkami, pomidorkami i cukinią plus żółty ryż z ananasem i brzoskwinią
  • strogonow wołowy plus pieczywo
  • wołowina po prowansalsku plus bagietka czosnkowa
  • żółte drobiowe curry z warzywami plus domowa pita
  • domowa naleśnikowa lasagne’a meksykańska z wołowiną, kukurydzą i fasolką
  • domowa naleśnikowa lasagne’a z pieczonym kurczakiem, szpinakiem i parmezanem
  • stripsy z kurczaka w lekko pikantnej panierce z domowymi frytkami
  • wołowa musaka z pomidorami i bakłażanem zapiekana z serem mozzarella
  • pierogi mix (mięso, ruskie, z kaczką, szpinakiem i serem feta, kapustą i grzybami, etc.)
  • domowe gołąbki w sosie grzybowym lub pomidorowym
  • kurczak pieczony po francusku w białym winie, śmietanie i maśle plus brioszka maślana
  • bigos domowy z szynką wieprzową, golonką, kiełbaską, śliwkami, jabłkiem i białym winem
  • policzki wieprzowe w sosie korzennym plus kasza tajona z masłem
  • gulasz z gęsich pipek w śmietanie plus gruby makaron z masełkiem
  • golonka pieczona w sosie piwnym z miodem i czosnkiem


Dania z ryb

Dania z ryb

  • łosoś grillowany z świeżymi ziołami (filet)
  • łosoś zapiekany w sosie cytrynowym z koperkiem (filet)
  • rolada z łososia ze szpinakiem w sosie z oliwek i kaparów (filet)
  • łosoś zapiekany w śmietanie z koperkiem i czosnkiem (filet)
  • dorsz panierowany (filet)
  • dorsz smażony w cieście piwnym (filet)
  • dorsz zapiekany w sosie z warzywami i ziołami (filet)
  • pstrąg zapiekany po włosku z pomidorkami i ziołami
  • pstrąg łososiowy pieczony z grubo mielonym pieprzem (filet)
  • szaszłyk rybny z dorsza i łososia z pomidorkami koktajlowymi
  • karp panierowany tradycyjny (filet)


Dania wegetariańskie

Dania wegetariańskie

  • penne zapiekane ze szpinakiem, cukinią i pomidorkami suszonymi
  • penne zapiekane ze szpinakiem, cukinią i grzybami
  • lasagna z warzywami w sosie serowym z ziołami
  • lasagna meksykańska z buritto z soczewicy, kukurydzy i fasolki
  • lasagne naleśnikowe zapiekane ze szpinakiem, pomidorami i cukinią
  • naleśniki zapiekane ze szpinakiem i serem gorgonzola
  • ser camembert grillowany z pieczonym jabłkiem i żurawiną
  • papryka faszerowana ryżem i warzywami
  • cukinia zapiekana z serem ricotta w sosie ziołowym
  • gołąbki nadziewane ryżem i warzywami z sosem grzybowym
  • włoska zapiekanka z bakłażana z serem mozzarella
  • kotlet z brokułów z sosem czosnkowym
  • kotlet z kalafiora z sosem pomidorowym
  • eskalopka sojowa w cieście piwnym
  • pierogi ruskie
  • pierogi z kapusta i grzybami
  • pierogi z serem ricotta i szpinakiem
  • wegetariańska musaka z bakłażana i pomidorków pelati
  • warzywa zapiekane w sosie beszamelowym
  • żółte warzywne curry z tofu
  • getin z batatów zapiekany z papryka, porem i selerem naciowym

DANIA WEGAŃSKIE:

  • ratatuj
  • szaszłyk warzywny z tofu
  • gulasz z ciecierzycy z papryą, pomidorami i cukinią
  • wegańskie czerwone curry z warzywami i mleczkiem kokosowym
  • makaron ryżowy z warzywami
  • wegańskie papryczki nadziewane ryżem i warzywami
  • pomidory zapiekane w cieście francuskim z warzywami
  • warzywa zapiekane w pikantnym sosie
  • wegańskie gołąbki z kaszą i grzybami
  • zapiekanka z bakłażana, cukinii i pomidorów
  • wegańskie tortille z pieczonymi warzywami


Ciasta i słodkości

Ciasta i słodkości

  • domowe ciasto czekoladowe z wiśniami
  • domowy sernik cytrynowy z musem malinowym
  • domowe ciasto jogurtowe z truskawkami/śliwkami/borówkami
  • domowa kremówka z musem owocowym
  • domowe ciasto cappuccino z biszkoptami i musem śliwkowym
  • domowa szarlotka
  • domowa karpatka
  • domowe ciasto „malinowa chmurka” z bezą
  • domowa rolada biszkoptowa z serkiem mascarpone i malinami
  • domowy makowiec japoński z jabłkami i różą
  • domowy sernik na zimno z owocami i galaretką
  • domowe ciasto marchewkowe z pestkami dyni i żurawiną
  • domowe ciasto „zielony mech” z serkiem mascarpone i granatem
  • domowe gofry belgijskie z serkiem i owocami
  • domowe gofry belgijskie z czekoladą i owocami
  • domowa beza pavlova
  • domowa tarta z jagodami
  • domowa tarta z truskawkami
  • domowa muffina kokosowa z wiśniami i białą czekoladą
  • domowa muffina czekoladowa z owocami
  • domowa muffina migdałowa z truskawkami


Sałatki

Sałatki

  • sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i grzankami
  • sałatka fresco z gruszkami, jabłkiem, grillowanym kurczakiem i serem feta
  • sałatka z serem kozim, winogronami i malinami
  • sałatka z pora, sera żółtego, szynki i papryki konserwowej
  • sałatka jarzynowa
  • sałatka z żółtych serów, papryki konserwowej, pora i szynki
  • carpaccio z pieczonych buraczków z serem kozim, orzechami i octem balsamicznym
  • sałatka ze świeżego szpinaku, avocado, suszonych pomidorków i pieczonego kurczaka z parmezanem
  • sałatka grecka
  • makaronowa sałatka z brokułami, grillowanym kurczakiem, kukurydzą, z nuta meksykańską
  • sałatka z grillowanych warzyw z serem feta i pomidorkami koktajlowymi
  • sałatka ryżowa meksykańska z grillowanym indykiem, kukurydzą i fasolką
  • sałatka tabbouleh z kaszy bulgur, pomidorków, ogórków, świeżej mięty i kolendry
  • sałatka niemiecka „kartofel salad” z ogórkiem kiszonym i cebulką
  • sałatka pieczarkowa z jajkiem, ogórkami kiszonym i porem
  • sałatka ryżowa z kurczakiem, mango, ananasem, kukurydzą, brzoskwiniami i curry
  • sałatka z batatów, pieczonej papryki, avocado, limonki, kolendry i mięty


Oferta cateringowego menu

Zobacz ofertę cateringową, którą możemy Ci zaproponować. Gwarantujemy, że każdy znajdzie tu coś dla siebie. Od lat obsługujemy imprezy firmowe, szkolenia, konferencje, urodziny, domówki i inne wydarzenia, dlatego wiemy jak powinna wyglądać dobra oferta cateringowa. Robimy najlepszy catering dla firm. Poniżej znajdziesz przykładowe potrawy, jakie możemy przygotować. Jeżeli chcesz otrzymać indywidualną ofertę – skontaktuj się z nami!


Kontakt telefoniczny:

Poniedziałek – Piątek: 09:00 – 18:00

Sobota: 09:00 – 14:00

537-67-57-57 lub 537-77-97-97

Email:

catering@utamary.pl

Social Media: