Catering na Boże Narodzenie 2024 |
– barszcz czerwony wigilijny solo = 27 zł brutto/500 ml
– zupa grzybowa z łazankami – 33 zł brutto/500 ml
Pierogi i paszteciki i inne:
– uszka z grzybami = 5 zł brutto/sztuka
– pierogi ruskie = 5 zł brutto/sztuka
– pierogi z kapustą i grzybami = 5 zł brutto/sztuka
– pierogi z łososiem, szpinakiem i ziołami = 5 zł brutto/sztuka
– pasztecik francuski z mięsem = 10 zł brutto
– pasztecik francuski z kapustą i grzybami = 10 zł brutto/sztuka
– domowy drożdżowy kulebiak z łososiem, jajkiem i rozmarynem =120 zł kg (wielkość 1 – 1,2 kg )
– kapusta z grochem i grzybami = 50 zł /kg
Dania z ryb
– filet z karpia panierowany = 55 zł brutto/170 gr
– filet z łososia pieczony w sosie cytrynowym z koperkiem = 60 zł brutto/170 gr
– filet z sandacza grillowany w sosie gorgonzola = 60 zł brutto/170 gr
– filet z miętusa panierowany w kukurydzianej panierce = 60 zł brutto/170 gr
Ryby na zimno
– pasztet z karpia = 250 gram /30 zł brutto
– galareta z karpia = 250 gram /30 zł brutto
– karp po żydowsku = 250 gram /30 zł brutto
– śledzik po kaszubsku = 1 kg /170 zł brutto
Sałatki
– kartofel salad = 100 zł brutto/misa
– sałatka z czerwonej kapusty, ogórka konserwowego, cebuli i rodzynek = 100 zł brutto/misa
– sałatka serowa z szynką, porem i papryką konserwową = 150 zł brutto/misa
– sałatka jarzynowa = 150 zł brutto/misa
Wędliny domowe i pasztety
– pasztet drobiowy z kaczką i daktylami = 1 kg /120 zł brutto
– schab peklowany pieczony z czosnkiem i ziołami = 1 kg /120 zł brutto
– polędwiczka wieprzowa peklowana pieczona ze śliwkami i majerankiem = 1 kg /120 zł brutto
– karczek peklowany pieczony z morelami, czosnkiem i curry = 1 kg /120 zł brutto
Dania świąteczne
– kaczka pieczona z jabłkami (nóżki oraz piersi ) = 65 zł brutto /150 gram
– pierś z indyka duszona z owocami, kardamonem i suszoną limonką = 58 zł brutto /170 gram
– udziec z indyka duszony w sosie maślanym = 58 zł brutto /170 gr
– schab duszony w sosie z suszonych pomidorków z bazylią = 58 zł brutto /170 gr
– wołowina duszona z grzybami i tymiankiem = 58 zł brutto /170 gr
– domowy sernik z białą czekoladą i pistacją = 12 zł /sztuka
– domowy makowiec japoński z jabłkami = 12 zł brutto /sztuka
Napoje
– kompot z suszu = 28 zł brutto /litr
Kontakt w sprawie menu: Tamara Cewicka – tel: 537-67-57-57