Napisz do nas: catering@utamary.pl

lub zadzwoń: (+48) 537-67-57-57

Catering na Boże Narodzenie 2024

Zupy

– barszcz czerwony wigilijny solo = 27 zł brutto/500 ml

– zupa grzybowa z łazankami – 33 zł brutto/500 ml

Pierogi i paszteciki i inne:

– uszka z grzybami = 5 zł brutto/sztuka

– pierogi ruskie = 5 zł brutto/sztuka

– pierogi z kapustą i grzybami = 5 zł brutto/sztuka

– pierogi z łososiem, szpinakiem i ziołami = 5 zł brutto/sztuka

– pasztecik francuski z mięsem = 10 zł brutto

– pasztecik francuski z kapustą i grzybami = 10 zł brutto/sztuka

– domowy drożdżowy kulebiak z łososiem, jajkiem i rozmarynem =120 zł kg (wielkość 1 – 1,2 kg )

– kapusta z grochem i grzybami = 50 zł /kg

Dania z ryb

– filet z karpia panierowany = 55 zł brutto/170 gr

– filet z łososia pieczony w sosie cytrynowym z koperkiem = 60 zł brutto/170 gr

– filet z sandacza grillowany w sosie gorgonzola = 60 zł brutto/170 gr

– filet z miętusa panierowany w kukurydzianej panierce = 60 zł brutto/170 gr

Ryby na zimno

– pasztet z karpia = 250 gram /30 zł brutto

– galareta z karpia = 250 gram /30 zł brutto

– karp po żydowsku = 250 gram /30 zł brutto

– śledzik po kaszubsku = 1 kg /170 zł brutto

Sałatki

– kartofel salad = 100 zł brutto/misa

– sałatka z czerwonej kapusty, ogórka konserwowego, cebuli i rodzynek = 100 zł brutto/misa

– sałatka serowa z szynką, porem i papryką konserwową = 150 zł brutto/misa

– sałatka jarzynowa = 150 zł brutto/misa

Wędliny domowe i pasztety

– pasztet drobiowy z kaczką i daktylami = 1 kg /120 zł brutto

– schab peklowany pieczony z czosnkiem i ziołami = 1 kg /120 zł brutto

– polędwiczka wieprzowa peklowana pieczona ze śliwkami i majerankiem = 1 kg /120 zł brutto

– karczek peklowany pieczony z morelami, czosnkiem i curry = 1 kg /120 zł brutto

Dania świąteczne

– kaczka pieczona z jabłkami (nóżki oraz piersi ) = 65 zł brutto /150 gram

– pierś z indyka duszona z owocami, kardamonem i suszoną limonką = 58 zł brutto /170 gram

– udziec z indyka duszony w sosie maślanym = 58 zł brutto /170 gr

– schab duszony w sosie z suszonych pomidorków z bazylią = 58 zł brutto /170 gr

– wołowina duszona z grzybami i tymiankiem = 58 zł brutto /170 gr

Słodkości

– domowy sernik z białą czekoladą i pistacją = 12 zł /sztuka

– domowy makowiec japoński z jabłkami = 12 zł brutto /sztuka

Napoje

– kompot z suszu = 28 zł brutto /litr

Kontakt w sprawie menu: Tamara Cewicka – tel: 537-67-57-57


Kontakt telefoniczny:

Poniedziałek – Piątek: 09:00 – 18:00

Sobota: 09:00 – 14:00

537-67-57-57 lub 537-77-97-97

Email:

catering@utamary.pl

Social Media: